Galleri över mina konstverk i Ull och Naturmaterial

Jag visar mina konstverk av Ull och Naturmaterial som inspiration till er, som också vill dela med sig av era kreativa skapelser. Dessa är som regel inte till salu. Flera av tavlorna är specialgjorda till vänner och jag kommer att visa även dessa på utställningar framöver.
Men jag planerar att göra fler och då anger jag speciellt om de är till salu.

Sommaren 2022 började jag med dessa konstverk, där jag kombinerar ull med träbitar/grenar och annat naturmaterial som jag hittar på Fårös stränder och hedar. Jag utgår oftast från träbiten, vänder och vrider på den och tar reda på vad den vill vara i för sammanhang.
I vattnet, i djungeln, på stäppen eller som ett träd? Sen väljer jag den ull färg och ull textur och övrigt naturmaterial som den ska omges av. Eftersom konstverken blir tredimensionella behövs ofta djupa ramar, tittskåp eller liknande och det ger den yttre ramen på konstverket. Ullen fäster jag med våt eller nåltovning. Jag har många träbitar/ naturmaterial och ull som väntar på att infogas i rätt sammanhang framöver.
.     

Vargen i sin mörka skog blir konfunderad när han ser den märkliga lilla varelsen som skyddas av månljuset Vargen i sin mörka skog blir konfunderad när han ser den märkliga lilla varelsen som skyddas av månljuset
När man börjar få kontrakturer i sina kreativa vingar är det dags att flyga vidare.
Slajm krypare Slajm krypare
Ormträdet
Loch Ness djuret tittar upp från sin djuphavshåla
Busk kryparen
Busk kryparen
Asken Yggrasil och Midgårds ormen
Asken Yggrasil och Midgårds ormen
Stenfisken
Iaktagen
Skär mot Norsholmen
Ibland behöver man simma mot strömmen för att nå nya vatten
Lammet tittar ut
Valar i ishavet
Valar i ishavet